Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ρεπορτάζ της εφημερίδας "Χανιώτικα Νέα" για το Πρόγραμμα e-twinning με θέμα τα Ψηφιακά Παραμύθια


Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Χανιώτικα Νέα" για το Πρόγραμμα e-twinning με θέμα: "Ψηφιακά παραμύθια" (σελ. 76). 

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν σχολεία απ' όλες τις γωνιές της Ελλάδας,  μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού με τη δασκάλα Κική Λιανού και τους μαθητές της Γ΄ τάξης. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Ευχόμαστε η συνεργασία μεταξύ των σχολείων να αναδειχθεί σε μία πολύτιμη εμπειρία τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους εκπαιδευτικούς και να γίνει η αφορμή για νέες φιλίες και γόνιμες ανταλλαγές, τόσο για τους δασκάλους, όσο και για τους μαθητές!