Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

7ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ AHMET YESIL

 Σας ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό Σχολείο Ozel Mersin Doga Ilkogretim Okulu της πόλης Mersin στην Τουρκία διοργανώνει τον 7ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής Ahmet Yesil, ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθεί σε τρεις κατηγορίες, ανά ηλικιακές ομάδες μαθητών: 5-7 ετών, 8-10 ετών και 11-13 ετών. Στόχος του Διαγωνισμού είναι να δημιουργήσει μέσω της ζωγραφικής μια γλώσσα επικοινωνίας ανάμεσα στα παιδιά της Τουρκίας και του υπόλοιπου κόσμου και να συμβάλει στην πολιτιστική ανταλλαγή μεταξύ των σχολείων.

Το θέμα, η τεχνική και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι ελεύθερης επιλογής. Κάθε μαθητής μπορεί να λάβει μέρος με ένα μόνο έργο. 

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Σ.Ε.Π.Ε.Δ.