Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" -ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων συμμετοχής, η ώρα διεξαγωγής της ημερίδας με θέμα: «Το Μουσείο Παιδείας ταξιδεύει στην Ελλάδα και τον κόσμο», για τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, άλλαξε. Συγκεκριμένα, η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/12/2014 και ώρα 17:30-20:00, αντί της αρχικά προγραμματισμένης ώρας (11:30-14:00), στην αίθουσα «Σαντορίνη 4-5-6» του  ξενοδοχείου Hilton  (Βασ. Σοφίας 46). 
Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, στο οποίο επισυνάπτεται πίνακας με τα ονόματα των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών.