Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε το "Ερωτηματολόγιο διερεύνησης των επιμορφωτικών αναγκών των εκπαιδευτικών σε θέματα Πολιτισμού και Τεχνών στην Εκπαίδευση".
Το ερωτηματολόγιο  δημιουργήθηκε με σκοπό να διερευνήσει τις επιμορφωτικές ανάγκες των εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας σε θέματα Πολιτισμού και Τεχνών στην Εκπαίδευση. 
Είναι ΑΝΩΝΥΜΟ και η συμπλήρωσή του ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΛΕΠΤΑ. Ωστόσο, η συμπλήρωσή του κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για το σχεδιασμό των ημερίδων και σεμιναρίων που διοργανώνονται από το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας,  ώστε να ανταποκρίνονται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις δικές σας επιμορφωτικές ανάγκες και να συμβάλουν ουσιαστικά στην υποστήριξή σας, όσον αφορά την υλοποίηση των Πολιτιστικών Προγραμμάτων. 
Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τον χρόνο σας!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ