Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: "Η Φιλοσοφία για/με παιδιά στα Προγράμματα Πολιτιστικών Θεμάτων"

Δείτε ΕΔΩ το έγγραφο με τα ονοματεπώνυμα των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν στην ημερίδα με θέμα: "Η Φιλοσοφία για/με παιδιά στα Προγράμματα Πολιτιστικών Θεμάτων". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη (Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1).

Όσοι εκπαιδευτικοί έχουν επιλεγεί, αλλά δεν θα μπορέσουν τελικά να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν το συντομότερο δυνατό την Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων στα τηλ: 210 5447966 & 6974949928 ή στο e-mail: marmagaliou@gmail.com, ώστε να ειδοποιηθούν εγκαίρως άλλοι εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής.