Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑ 2017

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Καλαβρύτων, τιμώντας τον προικισμένο λογοτέχνη και μαχόμενο επιστήμονα Γιάννη Κουτσοχέρα, προκηρύσσει, για εικοστή τρίτη συνεχή χρονιά, Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης με τίτλο «Άθλον Ποιήσεως - Γιάννης και Λένα Στρέφη Κουτσοχέρα». Το θέμα του διαγωνισμού θα είναι σχετικό με το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ όλης της χώρας και στους μαθητές σχολείων της Κύπρου. 



Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Καλαβρύτων, στην κ. Μιχαλοπούλου Γιώτα, στο τηλ.: 26923-60403 ή στο email: dimos.kalavriton@1363.syzefxis.gov.gr .