Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Δραστηριότητες και εκδηλώσεις στο Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδας

       Tο Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδας, στο πλαίσιο της Εθνικής Ημέρας Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, η οποία, σύμφωνα με απόφαση της Βουλής των Ελλήνων, έχει οριστεί να είναι η 27η Ιανουαρίου κάθε έτους, παρουσιάζει περιοδικές εκθέσεις, και οργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα, δραστηριότητες και εκδηλώσεις. 

Τις εκθέσεις, δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Εβραϊκού Μουσείου, μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το διάστημα από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 και ώρες 10.00-14.00.

Τα προγράμματα αυτά υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τα συμμετέχοντα σχολεία, εκτός από τα έξοδα μετακίνησης.

 Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας.