Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

 Σας ενημερώνουμε ότι το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας  της Αραβικής Δημοκρατίας  της Αιγύπτου στην Αθήνα γνωστοποιεί την προκήρυξη από το Εθνικό Κέντρο Επιμόρφωσης του Παιδιού του Υπουργείου Πολιτισμού της Αιγύπτου των κάτωθι Διαγωνισμών: 
1) Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα « Η Αίγυπτος στα μάτια των παιδιών του κόσμου». 
2) Διαγωνισμός Χειροποίητου Παραδοσιακού Παιχνιδιού 
3) Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέματα: «Τα πορτρέτα – ελεύθερα -  η αρχιτεκτονική – η φύση». 
               
Οι διαγωνισμοί απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 4 έως 18 ετών. Τα βραβεία περιλαμβάνουν χρυσά και αργυρά μετάλλια. Επίσης περιλαμβάνουν βεβαιώσεις συμμετοχής και επαίνους. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές των έργων, τις προθεσμίες υποβολής  και τον τρόπο αποστολής τους διαβάστε το σχετικό έγγραφο της Δ/νσης Σ.Ε.Π.Ε.Δ, καθώς και το διευκρινιστικό κείμενο σχετικά με  τους όρους συμμετοχής.