Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: "Από την επινόηση στην παρουσίαση: Δημιουργία πρωτότυπων παραστατικών εκδηλώσεων στον χώρο του σχολείου"

Σας ενημερώνουμε ότι το σεμινάριο με θέμα: «Από την επινόηση στην παρουσίαση: Δημιουργία πρωτότυπων παραστατικών εκδηλώσεων στον χώρο του σχολείου» θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου (Αρκαδίου 25, κοντά στον σταθμό μετρό Περιστέρι, χάρτης: https://goo.gl/maps/iuKCtNAy4fN2), κατά τις ώρες 17:15-20:30 και θα επαναληφθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, κατά τις ίδιες ώρες, στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου (Φιλικών 63 και Τσαλαβούτα, κοντά στον σταθμό μετρό Αγ. Αντώνιος, χάρτης: https://goo.gl/maps/xus9GgwQgW52), προκειμένου να είναι δυνατή η συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν, χωρίς να αλλοιωθεί ο βιωματικός-διαδραστικός του χαρακτήρας.