Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020



       Σχετικά με τον απολογισμό  των Προγραμμάτων, την υποβολή παραδοτέων και την έκδοση των σχετικών βεβαιώσεων επισημαίνονται τα εξής:

Οι εκπαιδευτικοί που υλοποίησαν εγκεκριμένα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα απολογισμού των Προγραμμάτων  ως την  Τετάρτη 24 Ιουνίου  2020 στους παρακάτω συνδέσμους:
Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: https://forms.gle/pLXD9FbXgYN6MQez9
Προγράμματα Αγωγής Υγείας: https://forms.gle/E1U9LkMEKLN7QXqW6
Προγράμματα Πολιτιστικών Θεμάτων: https://forms.gle/LfPUQX7zrjZH6Vwv7

         Οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και οι Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων καλούνται να συμπληρώσουν ως την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, την ηλεκτρονική φόρμα επιβεβαίωσης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2019-2020 στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScy2PfXH1PneSwORO7B7NW3G_uliap5nFBBF6S_cbng-qDpTw/viewform?usp=sf_link .  Στην ηλεκτρονική αυτή φόρμα επισημαίνουν αν όλα τα εγκεκριμένα προγράμματα ολοκληρώθηκαν και σε περίπτωση που  κάποια προγράμματα δεν ολοκληρώθηκαν, είτε λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών λειτουργίας των σχολείων κατά το τρέχον σχολικό έτος, είτε για άλλους λόγους, γράφουν τους τίτλους των μη υλοποιηθέντων  προγραμμάτων. Ακόμη επισημαίνουν τυχόν αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας των εκπαιδευτικών.


                                                Όλες οι οδηγίες στο
      ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ