Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

2ο ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ


Tο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού διοργανώνει το 2ο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και τις 9 Οκτωβρίου 2015, στους εξωτερικούς χώρους του Ιδρύματος (Στρατηγού Καλλάρη 50, Παλαιό Ψυχικό). Στο Φεστιβάλ μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Αττικής. 
Αιτήσεις για οργανωμένες επισκέψεις μαθητών μπορούν να υποβληθούν έως την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 και θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ και τις δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες σχολικές μονάδες μπορούν να απευθύνονται στην συντονίστρια κα Εύη Γεροκώστα (τηλ. 210- 6776540- εσωτ. 402), e-mail: egerokosta@hfc.gr.
Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΑΦΙΣΑ