Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΕΣΠΕΡΙΔΑ "ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ"

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας, δια της υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων,  σε συνεργασία με το Μουσείο Παιδείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, σας προσκαλούν σε εσπερίδα που θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο Athens Hilton (Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46, χάρτης: https://goo.gl/maps/TRpKgY8YwrR2 ), το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες 16:00-18:00, με θέμα: «Μουσείο Παιδείας Πανεπιστημίου Αθηνών: Ανακαλύπτοντας το παλιό σχολείο».

Η εσπερίδα διοργανώνεται από το Μουσείο Παιδείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (mouseiopaideias.ppp.uoa.gr, τηλ: 210.72.775.64), απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εντάσσσεται στο πλαίσιο συμμετοχής του Μουσείου Παιδείας του ΕΚΠΑ στο «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού». Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού Ελλάδας & από τον Κόσμο-Πολιτισμό. Το Μουσείο θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ με ένα εκθεσιακό περίπτερο, το οποίο θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκειά του, καθώς και με την επιμορφωτική εσπερίδα για τους εκπαιδευτικούς.