Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Αλλαγή ημερομηνίας εκπαιδευτικής περιήγησης-σεμιναρίου με θέμα: “Η Αθήνα αλλιώς: Προτάσεις θεματικών περιηγήσεων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας”- Συμμετέχοντες/ ουσες εκπαιδευτικοί

 
Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη εκπαιδευτική περιήγηση με θέμα: «Η Αθήνα αλλιώς: Προτάσεις θεματικών περιηγήσεων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας» δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, λόγω πραγματοποίησης συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος. Η περιήγηση, την οποία διοργανώνει η Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με το περιοδικό «Αρχαιολογία και Τέχνες»,  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, κατά τις ώρες 11:00-13:00 και θα επαναληφθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, κατά τις ίδιες ώρες, προκειμένου να είναι δυνατή η συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών, χωρίς να αλλοιωθεί ο διαδραστικός χαρακτήρας της περιήγησης-σεμιναρίου. Σημείο αφετηρίας θα είναι ο σταθμός Μετρό «Ευαγγελισμός» (έξοδος: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας/ Οδός Ριζάρη, ανελκυστήρας).
Στους συνημμένους πίνακες 1 και 2 αναφέρονται τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν στην περιήγηση στις 27 Ιανουαρίου και στις 10 Φεβρουαρίου 2019, αντίστοιχα. Όσοι/ες από τους/ τις αναφερόμενους/ες στους πίνακες δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να ενημερώσουν την Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας και τα ονόματα των συμμετοχόντων/ ουσών εκπαιδευτικών.