Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ANIMATION ME ΘΕΜΑ:"Ο πολίτης της Ανακυκλούπολης: Αξιοποίηση της τεχνικής του animation ως εργαλείου μάθησης στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για την Αειφορία"


Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για τις 18/3 δεύτερη συνάντηση, στο πλαίσιο του σεμιναρίου με θέμα: «Ο πολίτης της Ανακυκλούπολης: Αξιοποίηση της τεχνικής του animation ως εργαλείου μάθησης στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για την Αειφορία», μετατίθεται για την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, λόγω επιστημονικών υποχρεώσεων του επιμορφωτή σε άλλη πόλη.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες 18:00-20:30 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου, Κορυτσάς 9, Χαϊδάρι (πίσω από το Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου - Λεωφ. Αθηνών) (χάρτης σχολείου: https://goo.gl/maps/H389q2k6PvT2 ).