Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΕΥΧΕΣ - ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ E-CLASS ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ


Οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας  θα αναρτούν προτάσεις για δημιουργικές δραστηριότητες με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα περιβάλλοντος, υγείας και πολιτισμού με τη χρήση των σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών στην ηλεκτρονική τάξη της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο   (https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=4191) και συγκεκριμένα στην ενότητα: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

Μεταξύ άλλων έχει αναρτηθεί και εκπαιδευτικό υλικό για το Πάσχα (μέσα από πίνακες ζωγραφικής, μουσική, ιδέες για Πασχαλινές κατασκευές, κτλ. βιβλία ανοιχτά στο διαδίκτυο, έθιμα, παραδόσεις, κτλ)
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!! ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!