Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016

Για την έγκαιρη ολοκλήρωση της διαδικασίας απολογισμού των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων για το σχολικό έτος 2015-2016 και την έκδοση των σχετικών βεβαιώσεων παρακαλούνται: 

α. Οι εκπαιδευτικοί που υλοποίησαν Προγράμματα να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική φόρμα απολογισμού των Προγραμμάτων.

β. Οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και οι Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων να συμπληρώσουν και να υποβάλουν το ενημερωτικό έντυπο επιβεβαίωσης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

ως τις 3/6/2016

Εφόσον οι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να κρατήσουν αντίγραφο της φόρμας απολογισμού θα πρέπει να φροντίσουν για την αποθήκευση της φόρμας πριν την υποβολή της.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά το ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ