Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, αναγνωρίζοντας το έργο των σχολείων και την ύψιστη παιδαγωγική και κοινωνική προσφορά των εκπαιδευτικών, δημιούργησε έναν νέον ιστότοπο, με την προσδοκία να αποτελέσει πεδίο ανάδειξης δράσεων, ανταλλαγής ιδεών και διάχυσης καλών πρακτικών μεταξύ των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας. Ο ιστότοπος ονομάζεται: «Δράσεις στα σχολεία με έμπνευση και φαντασία» και η διεύθυνσή του είναι: www.draseis.weebly.com .
Ελπίζουμε ο παρών ιστότοπος να λειτουργήσει ενισχυτικά ως προς την ανταλλαγή ιδεών και την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και σχολικών μονάδων, αναδεικνύοντας σημαντικές πρωτοβουλίες και προσπάθειες που προωθούν την ενεργητική και βιωματική μάθηση και κινητοποιούν τους μαθητές ώστε να γίνουν ενεργά μέλη του σχολείου και της κοινότητας, αναπτύσσοντας τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους και διαμορφώνοντας αξίες, στάσεις και συμπεριφορές.