Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ

Λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων συμμετοχής και προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο όσο το δυνατόν περισσότεροι εκπαιδευτικοί, κρίθηκε απαραίτητη η αναδιαμόρφωση του προγράμματος και ο χωρισμός των συμμετεχόντων σε δύο ομάδες.

Οι εκπαιδευτικοί της πρώτης ομάδας, θα πρέπει να βρίσκονται στο Μουσείο στις 15:45 και θα αποχωρήσουν στις 18:00, ενώ οι εκπαιδευτικοί της δεύτερης ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στο Μουσείο στις 16:45 και θα αποχωρήσουν στις 19:00. 

Δείτε τα ονόματα των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών, την κατανομή τους ανά ομάδες και το  πρόγραμμα του σεμιναρίου όπως αυτό αναδιαμορφώθηκε στο ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ.