Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ: ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ"

Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί που εκδήλωσαν ενδιαφέρον θα συμμετάσχουν στην ημερίδα που συνδιοργανώνει το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας και το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας με θέμα: "Χαμένοι στο αρχείο: ανακαλύπτοντας αρχεία και πηγές μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 στο χώρο του Ιστορικού  Αρχείου της Εθνικής Τράπεζας.
Δείτε εδώ το σχετικό έγγραφο.