Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΚΥΠΡΟΣ: 1974-2014, 40 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΩ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ"

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Σπίτι της Κύπρου - Μορφωτικό γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα (σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας συνδιοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα - Διαγωνισμό με θέμα: "Κύπρος: 1974-2014, 40 χρόνια Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ…". Το πρόγραμμα - διαγωνισμός αφορά σε δημιουργίες μαθητών με αφορμή το Κυπριακό πρόβλημα, απευθύνεται σε μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, και τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Καρόλου Παπούλια.           
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στον κ. Πούλιο Ιωάννη, Εκπαιδευτικό και Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Σερρών, στον αριθμό τηλεφώνου: 2321047515 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: serreschools@gmail.com, ο οποίος είναι σχεδιαστής του προγράμματος-διαγωνισμού.  
Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. 
Αναλυτικές οδηγίες που αφορούν στο εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα - διαγωνισμό ΕΔΩ