Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Απονομή πιστοποιήσεων στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο σεμινάριο με θέμα: “Το σκάκι στην παιδαγωγική διαδικασία”

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου (Δημοσθένους 12, Περιστέρι) εκδήλωση απονομής των πιστοποιήσεων της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ο.) στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο τετραήμερο σεμινάριο με θέμα: «Το σκάκι στην παιδαγωγική διαδικασία» και έλαβαν μέρος επιτυχώς στις εξετάσεις πιστοποίησης. Το εγκεκριμένο από την Ε.Σ.Ο. σεμινάριο συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων και το Σκακιστικό Σύλλογο της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου και πραγματοποιήθηκε στις 8, 9, 15 & 16 Νοεμβρίου 2014 στο κτίριο του Συλλόγου.

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας.