Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: "ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ"-ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Αττικής, δια του Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Ελευσίνας, την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής, το ΤΕΙ Αθήνας, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Πολιτιστικών Θεμάτων και Kαλλιτέχνες, διοργανώνουν εικαστική έκθεση με θέμα: «Κρόνος και  Χρόνος».
Η έκθεση πραγματοποιείται από 19 Απριλίου έως 10 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Λ. Κανελλόπουλος» (Δραγούμη 37, Ελευσίνα). Στο πλαίσιο της παραπάνω έκθεσης, η Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Π.Ε. Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ Αθήνας, Πειραιά και Ανατολικής Αττικής, δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων,  διοργανώνουν:
α. βιωματικά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς
β. μαθητική Eικαστική Έκθεση με θέμα: “Διεκδικώντας το μέλλον –Arte Povera (Φτωχή Τέχνη)”
Τα βιωματικά εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στις 7, 8, 9 & 10 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Λ. Κανελλόπουλος" και η μαθητική έκθεση θα λειτουργήσει από 30  Μαΐου  έως 8 Ιουνίου στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ.