Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2020-2021

 Ενόψει της επερχόμενης λήξης της σχολικής χρονιάς, επιθυμούμε  να ευχαριστήσουμε τους/τις εκπαιδευτικούς για τη συνεργασία τους κατά την υλοποίηση των Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων και την ουσιαστική συμβολή τους στην ψυχική τόνωση των μαθητών/τριών και στη θωράκισή τους με δεξιότητες απαραίτητες για να ανταπεξέρχονται μελλοντικά σε δύσκολες και απρόβλεπτες καταστάσεις, σε μία περίοδο κατά την οποία η εκπαιδευτική κοινότητα ήρθε αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες προκλήσεις λόγω της πανδημίας. Θα θέλαμε επίσης να τους /τις ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή τους στα εξ αποστάσεως επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώθηκαν από τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσής μας.

Οι εκπαιδευτικοί που υλοποίησαν εγκεκριμένα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα απολογισμού των Προγραμμάτων  ως την  Πέμπτη  24 Ιουνίου  2021.

Η φόρμα για τα  Προγράμματα Πολιτιστικών Θεμάτων 

 

Επιπλέον,  οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και οι Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων καλούνται να συμπληρώσουν ως την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, την ηλεκτρονική φόρμα επιβεβαίωσης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2020-2021

 

Δείτε  ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας.