Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Σεμινάριο στο Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού Αιγάλεω

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ ΄ Αθήνας, δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων, το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού Αιγάλεω και τον σύλλογο Mικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες» (https://mikrasiatesaigaleo.wordpress.com/) διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: 

  «Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού Αιγάλεω: 
Όταν τα αντικείμενα ζωντανεύουν τις μνήμες».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 18:00-19:30 στον χώρο του Μουσείου, Καραϊσκάκη 2-4, Αιγάλεω (χάρτης: https://goo.gl/maps/oNNEu5bcvnoN8Vfv6 , τηλ. επικοινωνίας: 210-5908767).
Αιτήσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://forms.gle/va3WWEcoDGLy8Qdj6 μέχρι την Παρασκευή 30-9-2022 και ώρα 10:00 (αν ο σύνδεσμος δεν ανοίγει αυτόματα, μπορείτε να τον αντιγράψετε και να τον επικολλήσετε στη γραμμή διευθύνσεων του φυλλομετρητή σας).

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας.