Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΠΕ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων)

H Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, και Πολιτιστικών Θεμάτων, οργανώνει εξ αποστάσεως εισαγωγική, ενημερωτική, συνάντηση για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 18.00- 19.30 μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Webex.


Στη συνάντηση θα παρουσιαστούν:

· Η γενική ενδεικτική θεματολογία των τριών δράσεων (Π.Ε., Π.Θ., Α.Υ.), καθώς και τα θέματα στα οποία δίνεται έμφαση κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

· Προτάσεις και παραδείγματα για πραγματοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων στο πλαίσιο Εργαστηρίων Δεξιοτήτων με επέκταση ή (και) συνδυασμό θεμάτων των ΕΔ.

· Ενδεικτικά παραδείγματα για τη συμπλήρωση της φόρμας για την υποβολή προγράμματος.

Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση σε ερωτήματα που θα τεθούν από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα στον σύνδεσμο https://forms.gle/TVrxPc6f1MDEuRxc7 μέχρι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.
 Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας.