Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Σεμινάριο με θέμα: «Ιστορία και Λογοτεχνία: Προσεγγίζοντας εθνικές επετείους και ιστορικά γεγονότα του 20ου αιώνα μέσα από το έργο της Ζωρζ Σαρή. Αναγνώσεις και δραστηριότητες»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, δια της υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Π.Ε. Α΄ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής και Πειραιά, δια των αντίστοιχων Υπευθύνων, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση της Ζωρζ Σαρρή, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα:

«Ιστορία και Λογοτεχνία: Προσεγγίζοντας εθνικές επετείους και ιστορικά γεγονότα του 20ου αιώνα μέσα από το έργο της Ζωρζ Σαρή. Αναγνώσεις και δραστηριότητες»

 


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 – 19:30. Εισηγήτριες του σεμιναρίου θα είναι οι Υπεύθυνες Πολιτιστικών Θεμάτων Δ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής κα Καλλιόπη Κύρδη και κα Χρύσα Κουράκη.
Οι ενδιαφερόμενες/οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/bdctc4up μέχρι την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 και ως τις 11:00 π.μ. (αν ο σύνδεσμος δεν ανοίγει αυτόματα, μπορείτε να τον αντιγράψετε και να τον επικολλήσετε στη γραμμή διευθύνσεων του φυλλομετρητή σας). Οι εκπαιδευτικοί θα πληροφορηθούν τη συμμετοχή τους από την Υπεύθυνη Π.Θ. στο email που έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα/αίτηση συμμετοχής, την Τρίτη 8/11/2022. Στο email που θα λάβουν θα περιλαμβάνεται ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας.