Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟΣΚΕΥΗΣ "ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ"

Η Διεύθυνσή μας πρόκειται να δανειστεί τη μουσειοσκευή που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος «Στα ίχνη της Γραφής: η ιστορία της γραφής και της γλώσσας στον ελλαδικό χώρο» από την Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε.  και Δ.Ε. Αττικής, με σκοπό να αξιοποιηθεί από σχολικές μονάδες που υλοποιούν Πολιτιστικά Προγράμματα σχετικής θεματολογίας. Επισημαίνεται ότι η μουσειοσκευή  μπορεί να αξιοποιηθεί και από Ειδικά Σχολεία, καθώς περιλαμβάνει υλικό ειδικά προσαρμοσμένο για τους μαθητές τους και ιδιαίτερα για άτομα με προβλήματα όρασης.
Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να δανειστούν τη μουσειοσκευή παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα στον σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/RZYEgrnvFs μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016.