Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Εξ αποστάσεως σεμινάριο με θέμα: “Το Ολοκαύτωμα: από τη Λογοτεχνία στα Graphic Novel”»

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της χώρας, δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων και Σχολικών Δραστηριοτήτων και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης,  διοργανώνει σεμινάριο με θέμα:

Το Ολοκαύτωμα: από τη Λογοτεχνία στα Graphic Novel

Το σεμινάριο διοργανώνεται με αφορμή την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος (27 Ιανουαρίου) και θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023, κατά τις ώρες 18:00-20:00.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονικήφόρμα  έως την Τρίτη 17-1-2023 και ώρα 10:00 π.μ.